pátek 19. července 2013

Pořiďme si Hamishe

Slash povídka z Baker Street bez cenzury.

                Malý nemocniční pokojík vypadal jako z luxusního hotelu. Okna halily závěsy, postel tu stála povlečená do saténu, stolíky s malými lampičkami se choulily kolem ní a pohovky, … vlastně ne ani tak luxusního, jako hodinového. John sem vtáhl Sherlocka za ruku a zamkl dveře.
„Myslel jsem, že to bude horší,“ Sherlock zběžně přehlédl místnost.
„Co myslíš?“ John položil dva speciální odběrové kelímky na stolek vedle postele.
„Všechen ten nepořádek, co tu pacienti udělají. Je tu celkem čisto, pokud nevezmeš UV světlo.“ Sherlock si rozvázal šálu a spolu s kabátem ji odhodil na křeslo.
„To naštěstí s sebou nemáme,“ ušklíbl se John.
„Sáhni mi do kapsy,“ zazubil se Sherlock.
„Máš s sebou…“
„Yes. …ale ne v téhle, v kapse kalhot, ano, přesně tam.“
„Ale já nevím…“
„Jen hledej, musí tam být,“ zavrněl Sherlock.
„Máš prázdnou kapsu, cítím jen, jak… Sherlocku!“ John vytáhl ruku.
„Ale no tak,“ uculil se Sherlock. „Proto jsme sem přece přišli.“
„To chceš, aby naše dítě vzniklo v kapse?“ Jen co to dořekl, oba se dali do smíchu.

„Miluju tě, Johne, víš to, že ano?“ Sherlock Johnovi pohlížel do očí.
„Jistě, že to vím, proč jinak bys chtěl tohle všechno podstoupit?“ John vzal Sherlockovy dlaně do svých a oddaně mu opětoval stejně intenzivní pohled. 
„Napadá mě zatím sedm důvodů, ale když mě necháš chvilku přemýšlet, přijdu na další.“   
„Nenechám ti ani okamžik,“ John se pomalu přiblížil k Sherlockovým rtům a něžně ho políbil. Sherlock objal Johna kolem pasu. Vklouzl pod jeho svetr a hladil jeho záda pod tenkou látkou trička. Johnovy ruce klouzaly po saténové látce fialové košile. Sherlockovi byla trochu těsná, obepínala jeho štíhlé tělo, knoflíčky málem odletovaly. John se odtáhl od Sherlocka a věnoval mu láskyplný úsměv. Natáhl ruce k nejvyššímu knoflíčku a snadno jej rozepl. Políbil Sherlockův krk a pokračoval v rozepínání. Stáhl mu košili z ramen a nechal ji spadnout. Vzal jeho tváře do dlaní a políbil ho. Sherlock pomalu vyhrnul Johnovi svetr a přetáhl mu ho přes hlavu. Políbil jeho ramena, Johnovy dlaně mu přejížděly po zádech. Sherlock najednou skočil na postel, natáhl ruce a stáhl Johna na sebe. Hladil ho po zádech, pomalu vyhrnoval tričko, až mu ho přetáhl přes hlavu. John si lehl na Sherlocka, jejich rty se střetly. Položil mu ruce za hlavu a svými dlaněmi přikryl jeho. Jejich prsty se propletly. Sherlock začal pohybovat boky a tak se třel o Johnovy partie. Johnův stisk zesílil. Polibky nabily na vášni. Přetočili se, Sherlock se opíral dlaněmi o postel na úrovni Johnovy hlavy a vpíjel se do jeho úst. John mu přejížděl po obnažených zádech, sjel dolů a rozepl zip kalhot. Sáhl do trenýrek s obrázkem včely a jemně uchopil jeho vzdouvající se penis. Sherlock se s Johnem přetočil na bok a rozepl mu kalhoty. Odhalil tím červené trenýrky tvaru svědčícím o Johnově vzrušení. Vzal jeho penis a jemně jím začal pohybovat. Cítil, že Johnova ruka dělá to stejné. Zastavil se, stáhl Johnovy kalhoty a spodky, aby se k němu mohl lépe dostat, pak si stáhl své oblečení. Vzal Johna za ruce a pomohl mu do sedu. Posadil se těsně naproti něj a proplet nohy s jeho. Oba se tvářili vážně, jejich tváře se barvily červení, když si pohlíželi do očí. Sherlock pocítil na svém údu Johnovu pohybující se dlaň a i on chytil jeho. Opřeli se o sebe čely, volnou rukou se drželi zad. Jejich těla se leskla potem, tep se zrychloval, jejich dech byl slyšet sípáním.
„S..sherlocku, počkej,“ zastavil ho John zadýchaně. Natáhl se ke stolku pro kelímky a jeden podal Sherlockovi. Ten si ho vzal a začervenal se ještě víc. Natočil kelímek a dotkl se vlastního penisu. Pár prudkých pohybů a kelímek byl plný bílé tekutiny. Sherlocka přepadla malátnost, div kelímek neupustil. Zavřel ho přiloženým víčkem a se zalíbením upřel zrak na Johna.
„Raději bys měl mít otevřené oči, ať se trefíš,“ radil Sherlock. John je skutečně otevřel, jeho tvář změnila barvu na velmi výrazný odstín červené. Sherlock se přesunul za něj a objal ho. Cítil, jak Johnovo srdce pod jeho dlaní prudce bije. Olízl Johnovo ucho a jemně ho skousl. John zachroptěl a za okamžik zazátkoval kelímek.
„Zvládli jsme to,“ usmál se John, „to bude naše dítě.“ Oba pohlédli na dvě nádobky a pevně se objímali. John otočil hlavu k Sherlockovi a ten ho políbil.

„Teď to ale musíme co nejdříve odevzdat do laboratoře.“ Oba svižně vstali a oblékli se. O pár minut později už mířili domů s vědomím, že ve stejnou dobu laborant promíchává jejich genetický kód, aby ho mohl vložit do darovaného vajíčka. 

- Zpět na seznam povídek: ZDE -

1 komentář:

Anonymní řekl(a)...

takový uchzlárna