sobota 25. ledna 2014

JimCroft - Zápisník psychopatické lásky - 20. 1.

Druhá kapitola z povídky dvou autorek. Alex H. Moriarty jako Jim Moriarty a Iva WildDragon jako Mycroft Holmes.

Mycroft se celý den nemohl pořádně soustředit. Záda ho bolela tak moc, až si postupně dal několik prášků, které mu kromě úlevy přinesly také poněkud veselejší náladu, až to pro dnešek raději zabalil, důkladně všechny důležité listiny zamkl do trezoru a vydal se domů. Řidič zastavil před jeho palácem, Mycroft vystoupil a zadíval se na okno ve druhém patře, kde měli s Jimem ložnici. Vešel do domu, služebná mu vzala kabát a náhradní deštník, svůj nejoblíbenější totiž ještě pohřešoval a zamířil do ložnice.

Tam Mycroft ale bohužel Jima nenašel, protože ten se válel v obýváku na gauči a tvrdě spal... nebyl totiž schopný si sednout... tak si odpoledne lehl.. a.. usnul

Mycroft nahlédl do místnosti. "Jimy?" žádná odpověď. Vyšel na chodbu, kde potkal služebnou. "Mám připravit večeři?" "Ano, a Margareth, nevíte, kde je Jim?" "Pán je v salonku číslo sedm." "Děkuji," Mycroft zamířil tím směrem. Vzal za kliku a tentokrát hned ode dveří spatřil spícího Jima na pohovce. Blaženě se usmál, a přešel k němu. Když spí, vypadá jako andílek, sklonil se a políbil ho na čelo.

Jima ze snění vyrušilo cosi... než se vzpamatoval, co to je, ani neotevřel oči.. pomalu se probouzel a uvědomil si, co ho to vlastně probudilo... byl to polibek.. a nemohl být od nikoho jiného, než od Mycrofta. Jim se usmál a otevřel oči. Uviděl svého milovaného partnera, jak se nad ním sklání s úsměvem, pro který by Jim udělal vše na světě... Dlouze Myca na přivítanou políbil.... " asi jsem usnul... to už je tolik hodin lásko?"

"Je něco po páté," pohladil ho po tváři. "Říkal jsem si, že přijdu dřív a můžeme si dát něco k jídlu," Mycroftovi nadšeně bliklo v očích, "a pak třeba," tentokrát se mu z očí sypaly celé galaxie hvězd, jak byl veselý z růžových pilulek a chňapnul Jima za poklopec.

Jim sebou škubnul překvapením. Tohle vážně nečekal. Bylo to příjemné... Jen si nebyl moc jistý Mycovým chováním. Oči mu lítaly po celém Jimově těle "a pak že já jsem tu psychopat! " uculil se a znovu jej políbil. " večeře by byla fajn"

"Já jsem taky psychopat," zubil se Mycroft. "Když jsem s tebou, tak začínám šílet." Vyskočil na gauč, zalehl Jima a vrhl se po jeho rtech. Rukama při tom bloudil po jeho těle.

Jim mu horlivě na polibky odpovídal. Neměl ani jinou možnost... Mycroftovy ruce si dost zahrávaly s ohněm... " TY Mycu... kolik těch prášků jsi si vlastně vzal?" uchichtl se a hladil Mycrofta přes kalhoty po jeho nyní již ztopořeném penisu

"Jde to na mně poznat?" Mycroft se usmíval. "Asi dva...možná tři...ne počkej...čtyři," hihňal se a otřel se mu špičkou nosu o jeho. Při tom se k Jimovi víc přitiskl a začal pohybovat pánví ze strany na stranu.

" malinko" zahihňal se Jim... chtěl ještě něco namítnout, ale nemohl odtrhnou pozornost od toho pohybu, jenž vykonával Mycroft... Byl tak hypnotizující.. " Aaaaaaah..." zasténal Jim a začal se o Myca třít také

Mycroft s přihlouplým úsměvem na tváři se přesunul k Jimově uchu a jemně ho kousl. Zahihňal se a chytil lem trika, které vyhrnul nahoru a snažil se ho Jimovi přetáhnout přes hlavu.

Jim zasténal a zavrtěl se, když z něj Myc sundával triko... Když se mu to konečně podařilo, Jim ho chytil za zátylek a obkroužil mu jazykem boltec... Následně pokračoval dolů po krku až k límečku jeho košile

Mycroft spokojeně zamručel a už ze sebe začal shazovat sako. Objal Jimova záda a táhl ho s sebou do sedu.

Mezitím mu Jim sundával vestičku a rozvazoval kravatu... Oboje skončilo na zemi, než by se stačil Mycroft bránit... Jim se usmíval a dlouze se přisál na Mycova ústa a jazykem se dobýval do jeho úst

Mycroft pevně objímal Jimova ramena a při tom se se zavřenýma očima nechal unášet jeho polibky. Miloval je víc, než cokoli na světě. Vjížděl mu prsty do vlasů a nakláněl hlavu na stranu, aby se k Jimovi mohl přimknout co nejdůkladněji. Ruce mu sjely dolů a on zajel prsty pod látku kalhot a zmáčkl jeho zadnici.

Jim zasténal slastí... Na povrch se mu vyjevila vzpomínka na dnešní noc... Podlamovala se mu kolena, na kterých klečel a proto si raději sedl a zasypával polibky jeho hrudník... Jazykem zajel až k jeho bradavce a začal ji ožužlávat... Když slyšel Mycroftovy povzdechy, začal zlehka sát a špičkou jazyka kroužit a pohrával si s ní...

Mycroft se jen zmohl na slastné bručení, tiskl si Jima k sobě a pokoušel se z něj stáhnout kalhoty, což šlo těžko, vzhledem k tomu, že si Jim sedl.

Jim se nehnul ani o centimetr... Rozhodl se zlobit... A věděl moc dobře, jak na tohle Mycroft reaguje

Mycroft se ještě chvíli pokoušel o sundání kalhot, nakonec Jima vzal pod rameny a provedl s ním otočku, při které ho povalil za sebe na gauč. Pak z něj konečně stáhnul přebytečnou látku.

James si provokativně zívl a prstem sjel z Mycovy tváře až k jeho poklopci, který rozepnul jakoby nic... Zlehka kroužil po jeho velké vzduté chloubě a snažil se tvářit znuděně... Věděl že se stavem Mycových zad se moc dělat nedá... Ale věděl, že Mycroft by si mohl poradit s ním... Dnes večer se rozhodl zlobit... Tak jak to už Jimmy dělával

Jen počkej, projelo Mycroftovi hlavou a na tváři mu to vyvolalo nebezpečný úšklebek. „Tak ono se nám to ještě neprobudilo?" uculil se Mycroft, „že ty potřebuješ něco na probrání?" Už se sápal po Jimově nahaté zadnici a jen co ho překulil na bok, plácnutí se rozlehlo pokojem.

Jim se snažil vyklouznout asi jako mokrá ryba... Když ho však ale Myc chytil pořádně a převalil na bok, Jima to vzrušilo ještě víc... Plácnutí jen plesklo a Jim se dostal na všechny čtyři... Tohle už neschová... Jeho erekce byla nyní vztyčena, jak sama Mycroftova majestátnost a Jim věděl, že teď už ho Mycroft nenechá a otočil se k němu pohledem

„Už ses probudil?" Mycroftův úsměv se ještě prohloubil, znovu ho plácl a druhou rukou sjel k jeho penisu a začal ho pomalu masírovat. Cítil své vlastní vzrušení a nepohodlí, to si uvědomil, že má na sobě rozepnuté kalhoty a spodní prádlo.

Jim doslal druhou ránu a rozhodl se ještě víc přitvrdit.... Hned byl těsně u Mycrofta a prudce mu strhával kalhoty...mmmm ozvalo se zamručení... Tady se nám taky někdo probral, že?? Řekl a pohledem ukázal k Mycově rozkroku, kde byly trenky... Ano byly, než je Jim stáhnul také.... A to tak, že Myca převalil na břicho a sedl si na jeho stehna

Mycroft se nadzvedl na rukou a snažil se překulit, jeho snaha byla však marná. Namísto toho vystrčil zadek, jak nejvíc to šlo, aby získal trochu víc prostoru pro svůj penis namáčklý do pohovky. Provokativně zavrtěl zadnicí a pootočil hlavu, aby viděl, jak se Jim zatváří.

Jim se tvářil triumfálně a ... v tom začal Mycoftovi zvonit mobil.. Jim věděl, že jediný, kdo by mu volal.. a ještě ke všemu na mobil... byl jeho mladší bratr... Mobil ležel na stolku... ale Jim se nehodlal z Mycrofta hnout ani o milimetr... založil si ruce na prsou a čekal na jeho reakci

Mycroftovi okamžitě zmizel úsměv a komicky vykulil oči. Do toho ještě vyzvánění vyhrávalo píseň Still alive, Jim si zase hrál s nastavením. "Mohl bys," naznačil, aby z něj slezl a při tom se snažil otočit. "Pokud volá, tak je to něco důležitého." Ve stejnou chvíli se ozvalo zaklepání na dveře. "Večeře je na stole!"

Jim se však nehnul ani o kousek a výraz v jeho tváři vypadal dosti otráveně

"Jime, no tak! Vážně to může být důležité!" Mycroft dál bojoval. "Nebo mi ho podej a můžeš při tom dělat, co se ti zlíbí," normálně by ho ta představa znechutila, teď se ovšem rozhihňal a vlastně se mu ten nápad začal líbit.

Jim se co nejméně nadšeně natáhl na stolek pro mobil.. podal ho Mycroftovi, který už nějakou dobu čekal s nataženou rukou.. zatím čekal.. čekat až to zvedne, aby mohl dát mladšímu Holmesovi jasně najevo, že zavolal v nevhodnou chvíli

Mycroft převzal telefon a zářivě se na Jima usmál. "Děkuju ti, Šmudlíku." Přiložil si telefon k uchu, pokusil se zklidnit dech a zmáčkl tlačítko. "Ahoj bratře, doufám, že je to něco opravdu hodně důležitého."

Přesně v tu chvíli kdy to dořekl, mu James přejel prsty mezi jeho delikátními půlkami... poté pokračoval a hladil jeho stehna až k lýtkům... neměl sebou lubrikant a tak jediné, co mu zbývalo, byl tělový olej... pořádně jím pokapal Mycova stehna a zadek, který následně začal velice provokativně masírovat
vždy "nenápadně a jakoby omylem" zajel i mezi půlky
Mycroft si hryzal rty a snažil se dýchat klidně, přesto se trochu zadýchal. Sherlock mu něco říkal, jenže... "můžeš to zopakovat?" A znovu, co to říkal? Jo aha! "Jsem na rotopedu," hlas měl už pořádně zadýchaný a chraptěl. Zakryl mikrofon, aby si mohl odkašlat, když zaslechl další nemístnou poznámku. "Tak co chceš?" poslední slovo přešlo do zvolání, když se Jimovy prsty dostaly velmi blízko jeho otvoru.

Jim si tohle náramně užíval... jednou rukou si začal hrát s jeho koulemi a druhou masíroval vstup do jeho těla...

Mycroft se držel za pusu, mručel a sbíral všechny zbytky své sebekontroly, aby nezačal pohybovat zadkem a místo toho vnímal, co mu Sherlock povídá. Zaznamenal něco o projevu, a že by mu s tím mohl pomoct. Projev? Takže mu nejde o život? Zaklapl telefon a hodil jím na koberec. Konečně mohl začít vzdychat nahlas.

Jim se usmíval... vyhrál... Mladší Holmes byl opět odhozen k zemi, zatímco Myc věnoval pozornost svému milenci... Jim rychle zasunul jeden prst do Mycrofta... a to pořádně hluboko.. až si u toho sám povzdychl

Mycroft zasténal a sklonil hlavu, jeho ruce se pevně zabořily do polštáře, co ležel na kraji sedačky. Stiskl půlky a snažil se víc natlačit dozadu.

V tom Jim přestal... jemně vytáhl prst z Mycrofta a zvedal se...

Mycroft se pousmál, bral to jako signál, že si ho teď vezme. Nemohl se dočkat, významně zakroutil zadkem a snažil se vypadat co nejvyzývavěji.

Namísto toho se ale Jim rozeběhl nahý pryč... Mycroft slyšel už jen smích, jak se zhasla světla v salonku a nic neviděl

"Jjime?" snažil se popadnout dech, zašátral vedle pohovky, aby si posvítil telefonem.

Jim se jen hihňal... byl všude a nikde... tohle ho bavilo... Sledoval světlo, jenž vycházelo z mobilu a dával si velký pozor, aby ho Mycroft nezahlédl

Mycroft se zmateně rozhlížel po tmavém pokoji, světlo ozařovalo sotva pár metrů a pokoj byl pořádně velký. Stejně tak velká byla jeho erekce, co potřebovala akutní péči a ten jeho sladkej kluk se tady hihňá a nechává ho čekat. Vyskočil na nohy a pokusil se jít za smíchem. Párkrát při tom zakopl o nábytek, teprve tma prokázala, jak pitomě je rozestavěný.

To brzy zjistil i Jim, když se skrčený přesouval zpoza gauče do rohu pokoje... zakopl o cosi a ani nevěděl že je... zaklel a nacápl se na podlahu... To už bylo ale pozdě... Mycroft Holmes mu svítil mobilem do obličeje... Jim nevěděl, jestli se má smát a nebo se bát.. ostatně těžko říct, jestli za tohle bude následovat trest, nebo jestli se Mycroft chytil hry

Mycroft se sklonil nad rozplácnutým Jimem a pevně mu zajel rukou do vlasů. "Teď už mi neutečeš," nebezpečně mu zablýsklo v očích, trhnutím mu zaklonil hlavu a prudce políbil. Odhodil telefon a s nastálou tmou Jima překulil na záda a uvěznil ho pod svým tělem. Rukou mu sjel k penisu a pár pohyby jej dostal do maximální tvrdosti.

Jim zasténal... Pod vahou jeho milence poslouchal ta slova co mu Myc řekl... pořád dokola mu to znělo v hlavě... "Teď už mi neutečeš,"... už jen ta slova jej vzrušila a natož to, když se Mycroft dotkl jeho penisu... Jim zasténal.. chtěl se vymanit z jeho sevření, ale nešlo to... neměl dost síly na to, aby mu vyklouzl... věděl, že za vše musí zaplatit... Ovšem nemusel by, kdyby tam nebylo to, co mu stálo v cestě.... Teď chtěl Mycrofta ještě víc, než snad na začátku.. měl rád, když se Myc zlobil...

Mycroft počkal, až se Jim pod ním přestane tolik zmítat, vyhoupl se dovrchu, pevně ho přidržel za břicho, aby mu snad neutekl a v mžiku nasedl na jeho penis. Zasykl, když se dostal dolů rychleji, než by chtěl, ovšem nemohl riskovat, že by se Jim vymanil z jeho sevření, než ho takhle uvěznil pod svou vahou.

Jim vykřikl.. tohle nečekal.. byl to výkřik plný úžasu a rozkoše.. Mycroft přišel vždy na způsob jak ho udržet dole... ale tentokrát se Jim rozhodl, že ho překvapí... Jim se prudce nadzvedl a Myca vzal s sebou, pánví ve dvou prudkých pohybech sjel dolů a mohutně přirazil do Mycova zadku

Mycroftovi z úst vyšlo zasténání, v té rychlosti se jen tak tak stačil zachytit Jimova těla a rychle nabral rovnováhu. Musel se usmál myšlence roztahující se jeho myslí, a sice o mladém divokém býčkovi. Ovšem z tohohle sedla se nehodlal nechat shodit. Vyjel pomalu nahoru a doufal, že se Jim opět připojí.

Jim začal rytmicky, ale zato tvrdě, přirážet do Mycova zadku. Jejich steny nabývaly na intenzitě a Jim si Mycrofta chytil za boky, aby si ho lépe udržel na sobě.. Jim cítil, jak se blíží k vyvrcholení a tak přesunul své ruce do Mycova rozkroku, kde si začal hrát, zatímco zkracoval délku přírazů, jejichž rychlost se výrazně zvyšovala

Mycroft se mu nejprve snažil odpovídat a při každé přirážce tlačil dolů, teď už to ovšem nestíhal, tak jen zůstal v jedné poloze a snažil se udržet na kolenou. Jimovy přirážky byly neskutečné. Z jeho útrob mu do celého těla proudily záchvěvy mohutného vzrušení a on se začínal mírně třást. Cítil, že už to dlouho nevydrží, a když se najednou přidaly Jimovy ruce, celý se propnul a se zaječením vychrlil mohutný proud horké tekutiny.

Ono zaječení byla pro Jima poslední kapka... mohutně přirazil a propnul se v zádech.. Jimovo sperma se rozlévalo po Mycroftových střevech a Jim cítil úžasnou úlevu... Lehl si zpátky na zem a pozoroval jeho chvějící se zpocené tělo, na kterém utkvělo Mycroftovo teplé sperma... Usmál se a něžně Mycrofta nadzvedl a poté si ho opatrně schoulil k sobě do náručí a políbil ho do vlasů

Mycroft mu položil hlavu na hruď a pevně ho objal. Při tom vydal spokojené zamručení. Zavřel oči a ihned usnul.

Ač se Jimovi podlaha zdála poměrně nepohodlná... tak se cítil pohodlně všude, kde byl Myc s ním... pohladil ho po tváři a ještě chvíli pozoroval tu klidnou spící bytost vedle sebe.. a pak taky usnul

( a vo co že ho Myc poslintal XD )

1 komentář:

Unknown řekl(a)...

Oh bože! další závorka! :D