pondělí 20. ledna 2014

JimCroft - Bez cenzury


Mycroftovi se třásly ruce nervozitou, když si utahoval tkanice korzetu. Tohle je tak šílené, proč se vůbec k něčemu takovému nechal přemluvit? V mysli mu vytanul Jimův obličej, jeho smutný výraz a prosebné oči. No dobře, o důvodu nebylo pochyb, jenže co bude teď dělat? Zavázal korzet a podíval se na sebe do zrcadla. Černá kůže mu obepínala tělo, tiskla se na jeho bělostnou pokožku a nepříjemně ji zapařovala. Natočil se zboku a musel se pousmát, jeho břicho už dlouho nebylo tak krásně ploché. Zrudly mu uši, když mu pohled sklouzl níž na odhalené půlky ve vykrojeném spodním dílu střihem připomínajícím tanga. Nohy mu obepínala síť černých punčoch. Byl pyšný na své nohy. A nejen kvůli svému footfetishi. Byly pevné a oblé, vypadaly jako dívčí, máma mu několikrát v legraci řekla, že mu je závidí. Posadil se na okraj vany a hned zase vyskočil, jak ho chladná keramika zastuděla. Položil na ni ručník a tentokrát zůstal sedět. Vklouzl do kožených bot na podpatcích, skutečně jsou pánské? a zatáhl za zip sahající až ke koleni. Vstal a sebral z komody jezdecký bičík. Nešťastně s ním cvičně švihl. Pohled mu sklouzl k oknu. Mohl by utéct… Ne, slíbil to Jimovi a ten na něj čeká ve vedlejší místnosti. Podíval se na sebe do zrcadla. Vypadal docela hrozivě, kdyby nepočítal oči, ve kterých se odrážela nejistota a strach. Ne, to zvládne! Švihl se do ruky a zamračil. Je zlý! Zvuk bičíku protínajícího vzduch se rozezněl koupelnou. Ztělesněné zlo! Nakrčil nos a vydal vrčivý zvuk. V očích se mu zalesklo. Ano, takhle je to správné! Zhluboka se nadechl a vzal za kliku.   

            Mycroft pootevřel dveře a nakoukl do ložnice. Jim seděl na posteli, ke dveřím byl otočený bokem, a choulil se do klubíčka. Nahé tělo mu halily jen v kotnících svázané nohy a obojek na krku. Ruce měl sepnuté pouty k mříži postele. Mycroftem projela vlna emocí, okamžitě mu chtěl přispěchat na pomoc a zabít toho, kdo mu něco takového způsobil. Zarazil se, když si uvědomil, že to je součást jejich „her“. Jim zvedl hlavu a podíval se směrem ke koupelnovým dveřím. Jeho oči se rozšířily okouzlením. Mycroft tam stál, hrdě se tyčil na vysokých podpatcích, s hlavou pyšně vztyčenou, bičíkem si poklepával o dlaň. Pohrdavě si ho změřil pohledem a nakrčil ústa.
„To si chceš odřít kůži na nohou?“ zavrčel a přešel k posteli. Krátce se napřáhl a švihl Jima po zadnici. „Jestli najdu jediný škrábanec,“ pronesl výhružně a dal se do rozvazování kotníků, „tak si to pořádně schytáš.“ Jim spěšně zacukal nohama, aby si vytvořil povrchové odřeniny. Mycroftem tentokrát skutečně zacloumal vztek a majznul Jima po zadnici holou rukou, jak si ani nestačil znovu vzít bičík. Pořádně to pláclo a jen ucítil, jak ho pálí dlaň. Jim zachroptěl a po tváři se mu rozlil úsměv. Mycroft mu strhl provazy a vzal jednu jeho nohu do dlaní a přejel po porušené kůži, nevybíravě mu s končetinou trhal a otáčel, jak si ji prohlížel ze všech stran. Jim se cítil, jak dobytek na trhu, až se mu z toho vzrušením zrychlil dech.
„Takhle si schválně odřít kůži,“ Mycroftův hlas byl klidný a hrozivý, to se mu planoucí hněv podařilo přetvořit na led. Natáhl se pro bičík. „Jsi moc zlobivý kluk.“
„Prosím, potrestej mě, můj pane.“ Jim skláněl hlavu.
„Klekni si,“ poručil mu Mycroft. Jim se překulil a dostal na kolena. Prsty se chytil mříží, jak nejlépe mu to pouta dovolovala. Mycroft ho švihl přes půlky. Znovu se napřáhl k další ráně. Po každém úderu zatínal zuby a zvažoval, zda to tentokrát nepřehnal. Jim sebou pokaždé jen trhl a zafuněl, viděl, jak se jeho svaly na pažích zatínají, jak se pevně drží pelesti. Znovu ho švihl, na jeho zadnici se rýsovala řádka rudých šrámů.
„Víc, prosím tě, můj pane, přitlač a ztrestej mě za to, že mluvím bez dovolení.“ Jimovy uši při tom prohlášení zahořely. Mycroft stiskl zuby a bičík zasvištěl z pořádného nápřahu. Zanechal po sobě šrám, Jimovi z hrdla vyklouzlo zapištění. Mycroft se napřáhl k dalšímu úderu, spolu s ranami na Jima dopadaly také Mycroftovy slzy. Zaťal zuby a pokusil se vzpomenout si na chvíle, kdy Jim skutečně něco provedl. Myšlenky mu zaběhly až k dobám, kdy mu chtěl zabít bratra. Zazmítal jím vztek a potlačil slzy. Dál bičoval psychopatického vraha, Jim se čím dál víc kroutil a ječel. Mycroft zahodil bičík, když spatřil jeho tělo zmítané vzlykáním.
            Co má dělat? Ukončit to a odemknout mu pouta? Jenže, heslo, které měli smluvené jako pojistku, Jim nevyslovil. Vlastně, za celou dobu ani jednou nezaprosil, aby přestal. Je možné, že se mu tohle opravdu líbí? Zamračil se, když mu pohled padl na začervenalou zadnici plnou šrámů. Dokončí, kvůli čemu tohle bláznovství vůbec začal. Sjel mu rukou k slabinám, kde… Mycroft vytřeštil oči. To nebyl pláč, co Jimovým tělem otřáslo, jemu se to fakt líbí! Mycroft se rozesmál. Psychouš je to, totální!       
Mycroft sebral bičík a začal jím přejíždět po Jimových stehnech. „Budeš už hodný kluk?“ Jim pozvedl hlavu, otočil ji dozadu a upřel na něj plachý pohled očí zalitých slzami. Horlivě přikývl a slabě se usmál.
„Dobře, v tom případě tohle už nebudeme potřebovat,“ zahodil bičík a přesunul se k Jimově tváři. Dlaní pevně uchopil obojek a přitáhl si ho blíž k sobě. Políbil ony sladké, důvěrně známé, třesoucí se rty. Usmál se na něj, když mu z obojku odepnul klíč a tím odemkl pouta. Jim se dal na všechny čtyři a se zakňučením podobným štěněčímu zabořil mu hlavu do hrudi a pevně ho objal roztřesenýma rukama s ošklivě sedřenou kůží na zápěstích.
„Už je to dobré,“ Mycroft ho hladil po vlasech a tiskl k sobě. „Už ti nikdo neublíží,“ sedl si na paty a Jim se mu na stehnech stočil do klubíčka.
„Bude to chtít vydesinfikovat,“ natáhl se na noční stolek pro lékárničku. „Podej mi ruku.“ Jim teď k němu vzhlížel tmavýma očima s naprostou oddaností a důvěrou. Mycroft vzal jeho dlaň do své a začal mu jemně nanášet desinfekci na ošklivou odřeninu. Jim občas zasykl, jak to pálilo. To stejné udělal i s druhým zápěstím a pak ho políbil. „A teď se otoč,“ pomohl mu přehodit přes něj jednu nohu a při tom se přetočit. Jim teď na něj vystrkoval červenou zadnici pokrytou občasnými stružkami zaschlé krve. Opíral se o předloktí a zafuněl při každém novém doteku desinfekce. Mycroft mu ošetřil všechny rány, pak vzal hojivou mast a začal mu ji jemně vtírat do pokožky. Každý dotek bolel a zároveň přinášel chladivou úlevu rozpáleným svalům. Jim se spokojeně vrtěl pod jeho dlaněmi. Mycroft odložil chladivý krém, utřel si ruce a už bral jinou tubu. Nanesl si obsah na prsty a opatrně je zabořil do Jimových útrob. Jeho překvapené vykviknutí jej okamžitě připravilo k akci. Vytáhl prsty, shodil lehce rozepínatelná tanga a přitiskl penis k jeho zadnici. Lehce proklouzl dovnitř a zajel hlouběji. Zastavil se těsně před přímým dotekem pánve s hýžděmi, aby Jimovi nezpůsobil větší bolest pohmožděných svalů. Uchopil ho za boky a začal přirážet. Postupně zrychloval, stejně tak jeho dech. Proč se vůbec snaží ovládat, když je Jim masochista? Tvrdě přirazil, až při tom plně narazil do zadnice. Jim zapištěl. To už tu byla další přirážka a další ve stále rychlejším tempu. Jim zatínal prsty do prostěradla, ječel pod bolestí proudící ze svalů do celého těla a do slabin, odkud se šířilo ohromné vzrušení, kombinace, co mu rozechvívala celé tělo a do toho Mycroftovy přirážky, co jím smýkaly po posteli. Tlak se vystupňoval a ve chvíli, kdy se k němu Mycroft namáčkl, prsty mu zaryl do boků a zařval, vyletěl z něj proud tekutiny a prudce se rozprskl na prostěradle. Cítil, jak se mu Mycroftovo sperma rozlévá hluboko ve střevech. Mycroft se odtáhl a bolest trochu ustoupila. Jim si lehl na břicho, ramena natočil do strany a s už zcela spokojeným úsměvem pozoroval Mycroftovo počínání. Ten se zrovna vyprošťoval z bot a rozvazoval si korzet. Odhodil ho stranou spolu se silonkami a lehl si k Jimovi.
„Bylo to úžasné, Mycu.“ Položil mu hlavu na hruď a pohrával si s jemnými chloupky.
„Vážně se ti to líbilo?“ Mycroft ho objal, v hlase mu zněly pochyby.
„Ano, vlastně když jsem to navrhoval, nikdy by mě ani nenapadlo, že budeš tak neskutečně skvělý.“ Jim se zachichotal a zatahal ho za chloupky. „Ovšem tohle by sis mohl oholit, lechtá mě to do nosu.“
„Už zase zlobíš?“ Mycroft jemně zatáhl za obojek.
„Ne, můj pane, rád se nechávám lechtat, s tím holením jsem jen žertoval!“
„Tak je hodný,“ pohladil ho Mycroft po vlasech a pomalu usínal. Jim s úsměvem čekal, až usne, aby mu mohl oholit hruď. A třeba z toho bude pokračování té dnešní jízdy.                   
- Zpět na seznam povídek: ZDE -

Žádné komentáře: