pondělí 24. února 2014

JimCroft - Zápisník psychopatické lásky - 28. 1.

Sedmá kapitola z povídky dvou autorek. Alex H. Moriarty jako Jim Moriarty a Iva WildDragon jako Mycroft Holmes.

Mycroft se celý den choval nějak divně. Stále nechodil do vládní budovy a namísto toho všechno potřebné vyřizoval ze své kanceláře. Ovšem byl myšlenkami totálně mimo, stále se ošíval a při společném obědu dokonce několikrát téměř vyskočil ze židle, což bylo divné, protože konečně měl svůj oblíbený steak a jako zákusek čerstvé muffiny s extra porcí čokolády, do kterých sotva ďoubl.

Jim byl první, kdo si nečekané a hlavně neobvyklé změny všiml... " Mycu... je vše v pořádku?? chováš se.. um ...divně..."

Mycroft odložil desertní vidličku a dlouze se na Jima zadíval. Bylo vidět, jak mu to v hlavě vře. "Je jedna věc, co o mně nevíš. A...no...jak bych ti to..." Mycroft se nervózně ošil. "Je to docela šokující a vlastně ani nevím, zda bych ti to měl prozrazovat....teda není to nic špatného, aspoň doufám..." Mycroftovi se ve tváři vystřídaly všechny barvy, jak nevěděl, co má říct dál.

Jimovi se v hlavě honily stovky myšlenek, na co tak Myc mohl myslet... Je snad Mycroft nemocný??... nebo je to něco jiného?? Jim se zvedl ze své židle a přešel okolo stolu směrem k Mycovi... dřepl si vedle jeho židle a vzal ho jemně za ruku... hladil mu zápěstí a koukal se mu do očí.. v jeho očích byl znát strach.... Jim měl obavy... "Já... Mycu.. prosím... jen mi to řekni... nemusíš se bát.. slibuji..." věnoval mu malý úsměv

Mycroft pevně sevřel jeho dlaně. "Víš lásko, já jsem částečně, no....praprababička byla vesmírná chobotnička."

"Oh..to je...." Jim absolutně nevěděl, co říct... ani popravdě nevěděl, co to znamená... nevěděl, jak zareagovat, ani jak to má co s Mycroftem dělat.. " takže... ty jsi....." odmlčel se, protože slova nenacházel.. oči mu bloudily po Mycroftovi a hledaly nějaké abnormality... ničeho extra zvláštního si však nevšiml

"Můžu měnit svou podobu," kývl Mycroft a pousmál se, když viděl Jimův zkoumavý pohled. Pořádně se soustředil a nechal pár svých genů částečně přepsat jeho podobu. A v tu chvíli někde zpoza jeho zad vykouklo chapadýlko a jemně Jima pohladilo po tváři.

Jim padl údivem na kolena... nikdy nic takového neviděl... bylo to.. děsivé... nevěděl, co si má myslet a doufal, že jen sní... když se ho chapadýlko dotklo, cukl leknutím... zůstal jako kámen klečet s otevřenou pusou a zíral na Mycrofta

"Jimy, neboj se, jsem to stále já," schoval chapadlo zase pod sako a dál držel jeho ruce a snažil se usmívat, jak nejmileji dokázal.

Jim byl v šoku... tohle.. vážně nečekal... bylo to... až nepřirozené... Jim zavrtěl hlavou a stále ještě v šoku se snažil pustit Mycroftovy ruce... nechápal to.. " Ale.. jak... tohle... nejde.. to... "

"Jo, je to divné," kývl Mycroft. "Ale vážně se nemusíš bát. Praprababička je z vedlejší galaxie z vodní planety, kde mají mnohem vyspělejší technologii a na jedné objevné misi se dostala na Zemi, kde se do ní prapradědeček okamžitě zamiloval. Měla totiž maskovač podoby, jo, nejspíš to pro něj byl taky pořádný šok," uchechtl se Mycroft. "Traduje se, že mu to prozradila o svatební noci, kdy místo on jí, obskočila ona jeho."

"Um.. ok.." vykoktal Jim a znovu se k Mycovi přiblížil... Jeho kůže byla chladná... Bylo to tím? ... Jima přemohla zvědavost.. " a můžu... um.. to vidět? pokud ti to nevadí tedy..."

Mycroft se šťastně usmál a znovu vytáhl chapadlo. Chytil jím Jima za ruku. "Pojď se mnou do ložnice a všechno ti ukážu."

Jim se usmál a nadšeně vyskočil na rozklepané nohy... následoval Mycrofta a sedl si na postel pln očekávání

Mycroft se svlékl, bylo teď vidět, že mu chapadlo vyrůstá těsně nad zadkem. Lehl si na postel a začal s proměnou. Jeho nohy postupně zmizely a proměnily se v množství namodralých chapadel s drobnými přísavkami. Penis zůstal na svém místě, jen se protáhl a získal na ohebnosti. Mycroft se ani nehnul, čekal, jak Jim zareaguje.

Jim zíral s otevřenou pusou.. přišlo mu to jako zvrhlost... hříčka přírody... ale zatraceně sexy hříčka přírody... Jima vzrušil jen obyčejný pohled na měnící se Mycroftovo tělo.. co teprve pak pomyšlení na to, co s tímhle může vše dělat....Jim hlasitě vydechl.. "mohu?.. se jich.. dotknout?"

Mycroft se rozzářil, přikývl a jemně zavlnil chapadly.

Jim pomalu a opatrně natáhl ruku a jemně se dotkl jednoho chapadla.. to se zavlnilo.. Jim se bál, jestli.. něco neudělal špatně... pak jedno jemně promnul v dlani..

Mycroft pozvedl jedno z chapadel a přejel jím po Jimově stehně. Další se dotklo jeho zad.

Jimovi se úplně zatemnilo před očima a zamotala se mu hlava... ty doteky.. byly tak... jemné.. příjemné.. vzrušující... Jim nevěděl, jestli to má Mycroftovi říct.. ah jak moc ho vzrušoval...

Když viděl, že to Jima nevylekalo, přidal další chapadla. Vyhoupl se do sedu, zapřel se chapadly a položil mu dlaň na tvář. "Tohle jsem si vždycky přál," usmíval se na něj a pak ho prudce políbil, chapadly si ho při tom přitáhl blíž k sobě. Jedno mu vklouzlo pod košili a přísavky se dotkly jeho zad.

Jim se ani tak nedokázal pořádně soustředit na polibek, jako na doteky Mycových Chapadel.. nikdy nic takového necítil.. ten dotek pro něj byl nový.. a byl neskutečně vzrušující..při tom, když se ho dotkly přísavky na spodní straně chapadel, tak zasténal... " vážně?" Zeptal se Jim.. " tohle je.. ehm.. zajímavé.. a um.. vzrušující.. promiň, že jsem.. si předtím myslel.. že jsi nějaká zrůda... " zašeptal a přejel prsty po jednom z chapadel... " je to až neskutečné.. ale úžasné.. jsou.. jsou citlivá?" zeptal se stydlivě

"Asi jako normální kůže," Mycroftův hlas se třásl touhou. "Ovšem přísavky jako," zašeptal to Jimovi do ucha a při tom mu pod triko vjelo několik dalších chapadel. Jedno mu ze stehna zamířilo výš a teď se mu třelo po jeho plném poklopci.

Jim zasténal...Zvědavost mu nedala a vzal jedno do ruky... " můžu?" Mycroft přikývl... Jim si ho prohlížel a následně provokativně olízl... chtěl vědět jak -chutná- poté začal olizovat jeho špičku a následně sát...

Mycroft zasténal. Celý život o tom snil a teď se to opravdu dělo. Z chapadla mu při tom projel slastný záchvěv a prostoupil mu celým tělem. "Jime," zašeptal a začal mu rozepínat košili. Mycroft mu chapadly sundal košili, jeho prsty rozepínaly kalhoty.

Jim zasténal a hluboce vydechl, když mu košile spadla jen na zápěstí a měl holá záda... Když mu začal rozepínat kalhoty, tak se tentokrát hluboce nadechl.. zavřel oči a zaklonil hlavu...

Mycroft mu omotal chapadla okolo stehen a jemně ho nadzvedl, aby mu mohl stáhnout kalhoty a spodní prádlo. Pak ho zase posadil na postel, chapadla na jeho stehnech už ale zůstala, další se mu začala omotávat kolem paží a boků a jedno mu bloudilo po rozkroku.

Jim seděl a nechal se unášet doteky chapadel.. pořád se na ně díval... byla zvláštní.. jedno ale bylo o dost zvláštnější, než ostatní.. oproti ostatním bylo kratší... a bylo.. oh.. povzdechl si Jim když mu to došlo....

Chapadla se mu zatím třela o tělo, přísavky se dotýkaly jeho bradavek, zatímco jedno z chapadel, to kratší, hladké a bez přísavek, se zavlnilo a začlo se mu třít o stehno.

Jim sténal jak o život.. byl to úžasný pocit, jak se ho malé vlhké přísavky dotýkaly, všude kam zabloudila Mycova chapadla... Jim byl ohromen jistou.. ohebností a hlavně pohyblivostí Mycova údu, co teraz vypadalo jako chapadlo...nedalo mu to a úd pohladil...

Mycroft myslel, že víc vzrušený už být nemůže. Něco tak intenzivního v lidské podobě nikdy nezažil. Dotek Jimových prstů byl ovšem neskutečný. Jedním z chapadel si podal tubu gelu, kterou spěšně rozdělával. Už to nemohl vydržet. Jeho krátké chapadlo se zavlnilo a on na špičku vymáčkl obsah. Mezitím už jiná chapadla ohmatávala Jimovu zadnici a jedno mu kroužilo po vstupu. "Jime," třásl se mu hlas. "Můžu?" Napadlo ho se zeptat a vlastně nevěděl, co by udělal, kdyby řekl ne.

Jim nic neřekl.. jen se usmál a vystrčil svůj zadek vstříc Mycroftovi... sám byl vzrušený, jako nikdy a nedokázal si představit, co přijde…

Mycroftův penis se zavlnil vstříc jeho zadnici a opatrně pronikl dovnitř. Mycroft okamžitě zasténal. Zatím pronikl jen špičkou, ale už to bylo naprosto úžasné. Posunul se dál a opět mu ze rtů vyšel sten. Vnikl do něj teprve polovinou svého údu, což byla jeho normální délka. Opatrně se o kousek posunul dál a cítil, jak ho stěny střeva obemkly mnohem pevněji, než doposud. "Zvládneš to?" přerývaně oddechoval.

"Pomalu..." oddechoval rychle a hluboce... bylo to úžasné... Mycroft byl neuvěřitelně dlouhý, byl i širší.. hlavně pohyblivější... Jim sténal slastí a snažil se co nejvíce uvolnit

Mycroft chvilku počkal na místě, všechna jeho chapadla, co nesvírala Jimovo tělo, anebo se o ně neopíral, hladila teď jeho tělo. Kousek po kousku se pomalu posunoval hlouběji a zase se zastavil. Jemně rozvlnil chapadlo a čekal na Jimovu reakci. Sám u toho skousl ret, aby nevykřikl příliš nahlas.

Jim se však neudržel... vykřikl nahlas a křičel i nadále..Nikoliv bolestí.. ač ho pálilo předchozí zranění... ale slastí... Jim vzdychal jak novopečená panna a prosil o víc...

Mycroft se posunul. Ještě stále nebyl zcela uvnitř. Chapadla na Jimově těle se stáhla pevněji, Mycroft se k němu naklonil a rameny se opřel o něj a hlavu mu položil na rameno. Rukama mu pevně stiskl záda a posunul se dál a s vlastním výkřikem se dostal až na konec, jeho břicho se tisklo k Jimovu.

Jim pevně objal Mycrofta... Naštěstí měl na jeho příkaz nehty ostříhané a teď se zaryl do jeho zad pouze bříšky prstů... Chapadla ho držela pevně, jak jen to šlo.. Jim křičel a z očí mu stékaly slzy... bylo to ale úžasné... oba dva byli tak blízko sebe... Jim pevně stiskl Mycrofta a zatnul zuby.. s hlasitým vzdychem vyvrcholil mezi dvě těla...

Mycroft se celou dobu držel na hraně mezi neskutečnou rozkoší a úplným vyvrcholením. Po celé délce jeho penisu unikaly miniaturní kapky spermatu. Když pocítil, jak se Jimovo tělo stáhlo, povolil zbytky zábran a mohutně vystříkl. Tiskl se k němu a s křikem z něj snad dvacet vteřin plynula horká tekutina.

Jim cítil jak ho plní Mycroftovo sperma... bylo to nepopsatelné.. rozplýval se blahem... jeho stisk povolil, ale nepřestával křičícího Mycrofta držet.. oba dýchali rychle, jak jen to šlo.. Jim Mycrofta políbil na krk.. "to.. to bylo.. neuvěřitelné.." vykoktal ze sebe

Mycroft nemohl ani mluvit, když ten pocit ustal. Chvěl se vyčerpáním a přerývaně se rozesmál naprostým štěstím.

Jim se rozesmál také.. pomalu si s Mycem v náručí lehl a dlouze jej políbil.." ty chobotničko moje..." uchichtl se Jim

Mycroft se na něj šťastně usmíval, "vlastně, je možné, že od teď tu schopnost budeš mít taky, ono je to...pohlavně přenosná mutace." Úsměv mu zmizel z tváře, jelikož si právě uvědomil, že to měl říct předem.

Stejně tak úsměv zmizel i z Jimovy tváře... " oh bože!" vytřeštil oči a prudce se posadil...

"Um," Mycroft opatrně vytáhl chapadlo.

"Ou.. áá.. promiň Mycie... já nechtěl.. jen.. mě to šokovalo víš... ?"

Mycroftovi to konečně plně došlo. "Necítíš se nějak divně?" Objal ho jemně chapadly.

"Um... co myslíš po tím.. divně? " zeptal se tiše Jim...

"Jako by se ti po těle pomalu rozléval chlad. Nemusíš mít obavy. Pokud tě to změnilo, tak brzy se proměnu naučíš ovládat. Nebolí tě za ušima? Tam by se měly utvořit žábry."

Jim seděl jako prkno.. vše, co Mycroft popsal, se právě dělo a on měl strach... měl pocit, že jsou jeho nohy ze želé... chytl se rychle Myca a zabořil mu hlavu na hrudník.. sedělo se mu hůře a on se na to nechtěl dívat... snažil se neplakat... Je to.. normální - říkal si... nepomáhalo to

"To bude v pořádku," Mycroft ho pevně držel a hladil ve vlasech. "Neboj se, jen se poddej proměně."

Jim se tomu ještě chvíli bránil, ale poté se poddal.. došlo mu, že se tomu nevyhne a mohl by to jen zhoršit... po chvilce už necítil nohy vůbec... namísto toho měl v hlavě zmatek... vše lechtalo a on se konečně odlepil od Mycrofta a podíval se na sebe... místo jeho nohou se mu dole mrskalo několik desítek chapadel... Jima z toho málem kleplo.. v šoku dopadl na Mycův hrudník, ale jakmile se vzpamatoval, začal se s tím smiřovat... bylo to jako nohy.. jeho hlava věděla, co s tím dělat.. jen zatím nevěděl, jak na to... Jima fascinovalo, že má jinou barvu než Mycroft.. zatímco Mycroftova chapadla měla namodralou barvu, tak ta Jimova měla barvu do červena... nejvíce ho fascinoval jeho úd.. když se vzpamatoval, podíval se na Mycrofta...

Mycroft se už zase usmíval. "Jsi tak roztomilý!" Málem pištěl nadšením.

"Fakt?" vypískl Jim.. nevěděl, jestli se má smát a nebo snad brečet...

Mycroft pokýval hlavou. Natáhl chapadla a opatrně omotal ta jeho.

Jim si vyprázdnil hlavu a soustředil se na novou změnu... poměrně nejistě, ale pevně, omotal i své chapadlo okolo Mycroftova.. Hlasitě se zasmál... byl to úžasný pocit... pomalu se nadzvedl a omotal si Mycrofta, jak nejvíce dokázal.. přitáhl si ho k sobě a políbil ho

Mycroft vzal jedno z jeho chapadel a začal mu jemně přejíždět po přísavkách. Pak si je přiložil k ústům a zlehka je postupně všechny olízl.

Jim zasténal a zaklonil hlavu... Jimova chapadla se zavlnila při tom neznámém pocitu.. vážně byla citlivá jako kůže.. ale přísavky.... Mycroft nelhal... Jim jej chytl okolo ramen a svými přísavkami mu ťapal po zádech.. líbily se mu ty zvuky, co vydávaly, když se přisály ke kůži.. zasmál se.. "miluji tě... " pak se ale zarazil... slyšel už tolikrát o tom, že spolu i homosexuální páry měli.. potomka... co když se tímhle změní i tohle?? co když nikdy... " Ty .. Mycu.. to, že jsem.. tedy jsme.. teď.. ehm.. napůl.. chobotnice..." nevěděl jak to nazvat.. "neznamená to, že.. třeba nikdy.. že nikdy nebudeme moct mít.." zhluboka se nadechl" dítě??"

Mycroftovi spadla brada. "Ty bys chtěl mít se mnou děti?" Zasvitlo mu v očích. Pak si vzpomněl na jeho dotaz. "No je to možné, když ti nevadí, že bude taky chobotnička. A v této podobě je to ještě jednodušší a vlastně to jde přirozenou cestou."

"Samozřejmě.. " usmál se Jim.. " ale.. pokud nechceš ty.. tak... na to nebudu nijak naléhat... ač myslím, že tyhle.. chobotničí věci mi budeš muset vysvětlit“

"Já jsem vlastně o dětech nikdy nepřemýšlel. Jsou malé a otravné a hlučné a hloupé...mnohem horší, než můj malý hloupý bráška. Však ho znáš, je roztomilý, ale rozumu příliš nepobral. Ovšem naše dítě, to by mohlo být zcela geniální," usmál se. "Vesmírné chobotničky jsou obojetné a po proměně se ti změní orgány, takže můžeš zplodit potomka a pak si stačí v lidské podobě hlídat, aby sis neproměnil i vnitřní orgány. Vlastně to má nějakou pojistku, že těhotná chobotnice snad ani vnitřnosti proměnit nemůže."

Při prvních slovech se Jim cítil poměrně zklamaný... ač měli o něm lidé hodně různých mínění.. tohle nikdy netušil... Při konci jeho proslovu se však Jim usmál a pořádně ho objal.... při tom vysvětlování se mu ale sevřel žaludek.. byla pravda, že zaprvé byl Jim mladší a zadruhé by na něj neměla společnost přílišné řeči.. dokázal si představit, jak by to asi vypadalo, kdyby byla 'britská vláda' těhotná.. tomu se musel zasmát...

"Copak?" chtěl vědět Mycroft a políbil ho do vlasů.

"ále.. jen jsem si tě představil jako mamku" zasmál se Jim a políbil ho na rty.. chapadly ho hladil po pažích

Mycroft se otřepal a zůstal strnule sedět. "Nechceš se teď po mně vrhnout, že ne?"

"néé.. to néé.. vypadal bys hrozně" zasmál se znovu

Mycroft si sáhl na pupíček. "To asi jo," zasmál se. "Kde jsme to přestali?" Už se mu zase přisál k chapadýlku.

Jim se zasmál a zasténal.. provokativně udělal to samé a sledoval Mycovu reakci

Mycroft spokojeně zapředl. Podíval se do Jimových očí a pak sáhl po jiném "chapadle". Jen ho jemně stiskl v dlani a pomalu přejížděl po špičce palcem.

Jim se až divil, jak moc tohle chapadlo bylo citlivé... zasténal a zmáčkl Mycovu dlaň na jeho penisu

Mycroft se vědoucně usmál a přidal druhou ruku, kterou začal velmi zlehka přejíždět po celé jeho délce.

Jim zasténal a rozvlnil svá chapadla vzrušením..."chtěl by jsi... se mnou.. no víš.. mít rodinu?"

"Ano," Mycroftova chapadla ho objala a jeho ruce zintenzivněly svůj pohyb.

Ahhh- Jim sténal a jeho vzrušení bylo čím dál tím větší... problém byl, že nevěděl.. jak na to... tohle tělo pro něj bylo částečně nové... Jim se cítil trapně....

Mycrofta náhle napadlo, "ty bys chtěl mít dítě už dnes? A že bys ho nosil ty?" Vlastním chapadlem mu zapátral po břiše.

"Tak nikam nespěcháme... ale.. to víš, že bych měl s tebou rád dítě " usmál se....

Mycroft se také usmál, zvedl jeho penis a jemně ho políbil. Zakroužil jazykem a po straně ho olízl. Vlastním sjel níž, proklouzl pod něj a už jemně tlačil na jeho otvor.

Jim zamručel a lehl si na postel... tohle pro něj bylo nové.. a chtěl si to řádně užít... vzal Myca za zátylek a políbil ho... z jeho úst cítil i kousek sebe... to ho povzbudilo ještě víc a promnul Mycův penis

Mycroft zafuněl vzrušením. Opíral se teď o jedno předloktí a ležel těsně u Jima, pomalu do něj pronikal a při tom rty přitiskl na jeho červený a dlouhý penis, otevřel ústa, jak nejvíc dokázal, aby ho mohl obejmout a začal zlehka sát.

"Oh Mycrofte...." zasténal Jim... Bylo to tisíckrát lepší a silnější vzrušení, než kdykoliv předtím...pomalu litoval, že se to nestalo již dříve... Jim hladil Myca po zádech a snažil se neječet, aby nevypadal jako nějaká hysterka...

Mycroft na tom byl stejně, přes plnou pusu, kterou se snažil pohybovat, jak nejlépe uměl, se mu dralo tlumené vzdychání. Chapadlem se dostal až nadoraz a dnes již podruhé zažíval ten neuvěřitelný pocit, proti kterému všechno, co za celý život zažil, bylo zcela nepatrné a nicotné.

Jim sténal... ač byly jeho vnitřnosti jiné a citlivější.. bylo to zvláštní.. pojmul celou Mycovu délku.... myslel, že se rozpustí...bylo to prostě nepopsatelné, co cítil... když Mycova ústa přidala na pohybu, byl tak blízko..

Mycroft se rychle vlnil uvnitř Jimova těla. Sténání bylo slyšet i přes jeho plná ústa. Sál, jak nejvíc dokázal a při tom zbytek Jimova penisu svíral dlaněmi a chapadly a tiskl si ho k hrudi. Přivíral oči a cítil, že už to dlouho nevydrží.

Jim s mohutným výkřikem vyvrcholil do Mycroftových úst.. byl to mohutný orgasmus a Jim nikdy nic takového nezažil.. rychle chňapl po Mycroftovi a pevně se ho chytil...

Mycroft začal polykat, sushi mu vždy chutnalo a tohle bylo prostě perfektní a čerstvé. Sám se z toho neudržel a zaječel, při čemž mu z pusy přes bradu vytékalo Jimovo sperma, stejně tak on prudce zaplňoval jeho vnitřnosti.

Jim nehybně ležel a užíval si pocit, když ho Mycroft zaplňoval svým spermatem.. bylo úžasně teplé.. rozlévalo se v něm.. pohled na Mycrofta ho fascinoval a musel se zasmát, když viděl, jak mu jeho vlastní sperma teče po bradě.. vypadal jako malé dítě, když jí kaši a nestrefí se do pusy...

Mycroft otevřel oči a olíznul Jimovo zamazané chapadlo. Pak se snažil olíznout si bradu, až se utřel do předloktí. Zadýchaně si lehl vedle Jima a pohlédl mu do očí. Rozhodně se mu nechtělo vytahovat chapadlo. Přitulil se k němu a blaženě se usmál. "Co myslíš, povedlo se nám to?" přejel mu po jemných chloupcích pod pupíkem.

Jim stáhnul podbřišek, když ho zalechtaly Mycovy prsty na jeho chloupcích... " já myslím.. že ano.." políbil ho dlouze a víc se k němu přitulil

Mycroft zářil, jako sluníčko. "To by bylo úžasné," jedním chapadlem podal přikrývku. "Dobrou noc lásko," chapadlo nevytáhnul, jen Jima objal pevněji a jemně ho hladil ve vlasech.

Jim ho objal a sám chapadla propletl s těmi Mycroftovými... " dobrou noc lásko " usmál se a políbil ho na čelo...

Mycroft Jima ještě chvíli výskal ve vlasech, až z toho usnul.


Jim se na něj koukal.. když viděl spokojený Mycroftův výraz, jak spí, zavřel oči ... a spokojeně usnul..

Žádné komentáře: