úterý 27. srpna 2013

HooDler - bez cenzury

Femslash povídka z Baker Street, pozor, bez cenzury!

„Tak ty jsi to Sherlockovo štěně?“
Molly sebou trhla, otočila se a spatřila tmavovlasou ženu s vlasy svázanými v bezchybném účesu. Rty, u nichž si koketně držela ukazovák, jí kroutil úšklebek, rudá barva rtěnky poutala na sebe veškerou pozornost, proto si očí, co ji neúprosně provrtávaly, všimla až o okamžik později, v tu chvíli však byla lapena v jejím pohledu, který ji paralyzoval.  Žena si ji zkoumavě prohlížela jako novou hračku. Molly pod silou toho pohledu sklopila oči.
„Kkdo jste?“ hlas se jí zadrhl a tváře zrůžověly. 
„Jsem The Woman, žena všech žen.“ Přistoupila těsně k ní a vzala ji za bradu. „Máš štěstí, zlatíčko,“ pozvedla její tvář a donutila ji podívat se jí do očí. „Sherlock tě možná nechce, ale já ano.“
Molly šokovaně vytřeštila oči a odskočila dozadu. Irena se jen pousmála.
„Mně neutečeš, maličká.“
„Já… budu křičet!“ Molly spěšně couvla, až narazila do stolu se zkumavkami. Ty zařinčely a jen tak tak zůstaly na svém místě.
„Křičet budeš, to ano,“ usmála se Irena a vytáhla z rukávu jezdecký bičík. „Ale nikdo ti nepomůže. Už je moc pozdě, v budově nikdo není, jen ty, já a několik mých mužů.“
„Proč?“ Molly se přesunula podél stolu a udělala pár kroků dozadu, Irena pomalým houpavým krokem za ní.
„Protože si ráda hraju se Sherlockovými věcmi.“ Molly se rukama dotkla zdi. Byla přímo v rohu místnosti. 
Irena si rozepla kabát a pomalým pohybem si nechala sklouznout látku z ramen. Světlo zářivek vykreslilo její nahé tělo. S vlněním boků se vydala k Molly.
„Prosím,“ zašeptala Molly a zavřela oči.
„Uvidíš, že se ti to bude líbit,“ pohladila jí bičíkem tvář. Spustila ho níž a nadzvedla límec bílého pláště. Shrnula jí ho z ramene a Molly si ho spěšně zase natáhla.
„Ale, ale zlatíčko. Pusť ten plášť.“ Molly zaťala prsty do krajů pláště a odmítla ho pustit. „Přestaň, zlobit maličká,“ Irena ji švihla přes ruce, až Molly vytryskly slzy.
„Už budeš poslouchat?“ Molly kývla. „A teď si sundej plášť.“ Molly popotáhla a po tváři se jí kutálela slza, když si třesoucíma se rukama stahovala plášť.
„Tak je hodná holka,“ Irena se k ní naklonila a pohladila ji po vlasech. „Ale přece bys neplakala,“ vzala její tváře do dlaní a palci utřela slzy. Přitiskla své rty na její a prudce ji políbila. Molly nejprve zůstala nehybně stát, poté se ji od sebe pokusila odstrčit.
„Nezlob, holčičko, zapomínáš, jak se trestají zlobivé dívky.“ Tlak Mollyiných rukou ustal a bezradně popotáhla. Náhle si uvědomila, že má ruce na Ireniných obnažených ňadrech. Už je chtěla stáhnout, Irena ji však předběhla a dlaněmi si její dlaně ještě více přitiskla. Naklonila se k ní a opět ji políbila. Tentokrát pomalu, při tom si její ruce v krouživých pohybech posunovala po pevných ňadrech. Molly na svých dlaních cítila tvrdnoucí bradavky a proti své vůli stiskla. Současně její jazyk začal odpovídat Ireninému. Irena se od ní odtáhla s vítězoslavným úsměvem.
„A teď jsi má, zlatíčko.“ Prudce jí roztrhla košili, až knoflíčky odlétly. Sklonila se k její hrudi a políbila linku mezi nadouvajícími se prsy zpevněnými krajkovým spodním prádlem. Rukama jí vjela pod košili na ramena a i s látkou jí pomalu sjela po pažích dolů. Nahmatala zapínání podprsenky a jedním pohybem ji sundala. Přitiskla své rty k Mollyině bradavce a jemně ji olízla. Molly prudce vydechla. Irena začala kroužit jazykem, jednou rukou ji držela za štíhlý bok, druhou uchopila její druhé ňadro a jemně ho mačkala. Cítila, jak se Mollyin tep zrychluje, slyšela její ztěžklý dech. Strhla ji k zemi a povalila na záda na odhozený plášť. Rozepla jí kalhoty a i se spodním prádlem stáhla ke kotníkům. Vyhoupla se nahoru a lehla si na ni, obklíčila ji koleny, na kterých se zvedla. Její ňadra spočívala na Mollyiných, cítila její vystouplé bradavky. Molly za celou dobu prvně otevřela oči a s chvějícími rty se na ni stydlivě podívala. Tvář jí hořela ruměncem. Irena se usmála, uchopila její ruku a posunovala si ji po břiše a níž, Molly se nebránila, jen stydlivě uhýbala pohledem. Volnou rukou pohladila Irenina záda a ruku tam už nechala. Druhou jí pod vedením tlačila na podbřišek a prsty se dotkla klitorisu. Pohla prsty a Irena vydala hrdelní zvuk podobný kočičímu předení. Pustila jí ruku a přesunula ji mezi Mollyiny nohy. Zatlačila na její vagínu a bříšky prstů postupovala po vlhké stěně. Zase vystoupala nahoru, přejela k jejímu klitorisu a začala kolem něj kroužit. Mollyina ruka zatím prováděla něco podobného. Irenu až překvapilo, jak dobře jí to jde. Projíždělo jí vzrušení, stejně tak Molly se chvěla. Irena se o ni plně zapřela horní polovinou těla, hlavu zabořila vedle její. Cítila, jak Molly začala pohybovat pánví, jak se snaží dostat do správné polohy k její ruce. Ona sama se pomalu přestávala ovládat, vše nabývalo na intenzitě, přerývaně funěla Molly do ucha, ta vzrušeně sténala a zarývala nehty do Ireniných bělostných zad. Zmítala sebou čím dál víc, až najednou vyjekla a znehybněla. Irena jí zatlačila prsty do vagíny a pocítila rychlé stlačování. Molly pokračovala v pohybu rukou. Ireně se zamotala hlava a všechno najednou padlo do intenzivnější přítomnosti. Zaječela a přimáčkla se na Mollyinu ruku. Pár dalších vteřin, než nad sebou získala kontrolu. Otevřela oči a spatřila Mollyinu ruměnou tvář lemovanou rozcuchanými vlasy. Molly se na ni podívala a oči jí zářily. Opravdu vypadala, jako štěně, jakým ji na začátku nazvala. Molly nadzvedla hlavu a chtěla ji políbit, Irena se jen ušklíbla a odtáhla se od ní.

„Jsi moc hodná holčička,“ poplácala ji po tváři a vstala. „Zase si s tebou přijdu někdy pohrát.“ Sebrala ze země bičík a kabát, ladně se do něj zahalila a houpavým krokem vyšla ze dveří. Molly tam zůstala ležet, schoulená v plášti, nechala slzy kanout po tvářích.     
- Zpět na seznam povídek: ZDE -

Žádné komentáře: